Allergie informatie: Gehaktbroodje (Bladerdeeg en kruiden)
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram rundergehakt
- 1 uitje, heel fijn gesnipperd
- 2 tenen knoflook heel fijn gesneden
- 1 eetlepel koriander
- 1 theelepeltje kaneel
- 0,25 theelepel nootmuskaat
- 0,5 theelepel peper
- 0,25 theelepel zout
- 1 losgeklopt ei
- 10 vellen bladerdeeg
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Anak Domba Bakar (lamsvlees met knoflook en kruiden)
Met lamskoteletten, knoflook en djahe uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Bijgerechten - jaccor - Gevuld bladerdeeg met gehakt
Met rundergehakt, bladerdeeg en olijven uit Marokko
4 porties - 50 minuten
Snacks - amber - Lemper
Met ketan rijst, kip en indische kruiden uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Hapjes - nickey - Geconfijte zalm
Met zalm, peper en provencaalse kruiden uit Italie
4 porties - 35 minuten
Vis en schaaldieren - 34533
- Home
- Recept
- Hapjes
- Gehaktbroodje (bladerdeeg en kruiden)
- Allergieen informatie