Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gehaktbroodje (Bladerdeeg en kruiden) recept
Gehaktbroodje (Bladerdeeg en kruiden) recept

Gehaktbroodje (Bladerdeeg en kruiden)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bladerdeegplakjes los van elkaar laten ontdooien.
Gehakt mengen met alle ingrediėnten buiten het ei. Goed kneden.
Verdeel het gehakt over de 10 vellen in het midden van ieder plakje.
Vouw de vellen diagonaal met de hoekjes van het deeg naar elkaar.
Bestrijken met ei.
Bak het geheel in een voorverwarmde oven van 200°C ± 30 minuten tot het deeg goed bruin is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gehaktbroodje (bladerdeeg en kruiden) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven