Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Geconfijte zalm recept
Geconfijte zalm recept

Geconfijte zalm


Ingrediënten


10

Bereidingswijze


Leg de zalmmoten in een ovenvaste schaal en beleg ze met de citroenschillen. Strooi de gemalen peper, rozemarijn, tijm en oregano over en schenk er zoveel olijfolie op tot de vis onder staat. Zet de schaal in een oven met een temperatuur van 70 graden Celcius gedurende 30 minuten. Neem de moten uit de schaal of giet de olie af en serveer bij een pastagerecht. De gezeefde olie is herbruikbaar.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit geconfijte zalm recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven