Allergie informatie: Aloo samosa (Groente vulling)
Terug naar het receptIngrediënten
- 350 gram bloem
- 1 theelepel bakpoeder
- 125 gram gesmolten boter
- 1 mespunt zout
- 0,5 deciliter melk
- 250 gram aardappels
- 250 gram bloemkool
- 1 eetlepel hete boter
- 1 theelepel mosterdzaad
- 100 gram diepvriesdoperwten
- 2 fijngesneden groene pepers
- Zout
- 1 theelepel garam masala
- 2 theelepels koriander
- frituurolie
Meer Recepten
- Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Uiensoep
Met uien, bouillontabletten en aardappelen uit Frankrijk
4 porties - 1 uur
Soepen - tobkok - Oosterse koolrolletjes met gevulde varkenshaasjes
Met varkenshaas, chinese kool en oystersauce uit Nederland
4 porties - 4 uur
Vlees - azuro - Gudangan (mix van gestoomd groenten met geraspte kokossambal)
Met geraspte kokos, rietsuiker en groente naar keuze uit Suriname
10 porties - 30 minuten
Groentegerechten - Sonrisa - Visschotel uit de oven
Met pangasiusfilet, franse roerbakmix en toscaanse aardappelpartjes uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Vis en schaaldieren - breemer
- Home
- Recept
- Hapjes
- Aloo samosa (groente vulling)
- Allergieen informatie