Allergie informatie: Lobak sambal tjoeka (sambal van lobaks)
Terug naar het receptIngrediënten
- 5-6 lobaks (rettich)
- 2 sjalotten
- 2 rode lomboks
- 3 theelepels rietsuiker
- 1 theelepel zout
- 4 eetlepels azijn
Meer Recepten
- Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Sambal Oelek
Met lombok en zou uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Sambals - michaeltoorop - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Lobak sambal tjoeka (sambal van lobaks)
- Allergieen informatie