Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lobak sambal tjoeka (sambal van lobaks) recept
Lobak sambal tjoeka (sambal van lobaks) recept

Lobak sambal tjoeka (sambal van lobaks)


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Schrap de lobaks en snijd deze in dunne ronde schijfjes.
Pel de sjalotten, ontpit de lomboks en snijd deze fijn.
Doe in een diepe kom de suiker, zout, sjalotten, lomboks en azijn.
Giet dit mengsel over de lobaks.
Laat het een paar uur afgesloten staan.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit lobak sambal tjoeka (sambal van lobaks) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven