Allergie informatie: Bali Tahoe (heet gekruide tahoe)
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram tahoe
- 5 tenen knoflook
- 0,5 theelepel zout
- 1 eetlepel water
- olie
- voor de saus:
- 6 rode lomboks
- 3 tenen knoflook
- 2 tomaten
- 2 sjalotten
- 2 cm. djahe
- 1,5 deciliter santen
- 1 serehstengel
- 2 theelepels gula djawa
- 3 eetlepels water
- zout
- 1 eetlepel olie
Meer Recepten
- Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Gulai Bagar (Gesmoorde, gekruide lamsbout in kokosmelk)
Met lamsbout, santen en kemirinoten uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - jaccor - Telor Masak Bali dan Santen
Met ei en sante uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Eiergerechten - 34533 - Alu bhoone (Gekruide aardappelen)
Met aardappelen, garam masala en chilipoeder uit India
4 porties - 45 minuten
Aardappelgerechten - jaccor - Arbi tariwale (Gekruide zoete aardappelen)
Met yammen, gember en tomaten uit India
4 porties - 45 minuten
Aardappelgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Bali tahoe (heet gekruide tahoe)
- Allergieen informatie