Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Bali Tahoe (heet gekruide tahoe)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de knoflook schoon en maal deze met zout fijn.
Snijd de tahoe in kleine blokjes.
Marineer hiermee de blokjes ca. 1 5 minuten.
Verhit de olie in een wok en bak hierin de tahoe goudbruin.
Laat deze daarna uitlekken.

Voor de saus:
Maak de lomboks schoon en snijd deze fijn.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Maak de tomaten schoon en snijd deze in stukken.
Maak de sjalotjes schoon en snijd deze zeer fijn.
Maal de lomboks, knoflook, tomaten en de sjalotjes fijn tot een pasta. Meng het water erdoor.
Verhit in een pan de olie en voeg de saus en de sereh toe en laat dit zachtjes 5 minuten sudderen.
Voeg dan de santen, gula djawa en de tahoe toe en laat dit nog 5 minuten sudderen.
Voeg zout naar smaak toe.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bali tahoe (heet gekruide tahoe) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven