Allergie informatie: Rendang
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram mager hachee vlees
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 1 theelepel trassi
- 5 kemirie-noten
- 1 theelepel kerrie-poeder
- 1 koffielepel sambal-manis
- zout
- 1 koffielepel laos-poeder
- 1 theelepel sereh-poeder
- 2 blaadjes salam (laurier)
- 1 koffielepel citroensap
- 1 centimeter santen
- 1 eetlepel olie
- suiker naar smaak
Meer Recepten
- Kip met rendang
Met kipfilet, bospeen en boemboe rendang uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Gevogelte - joop - Rendang Ajam
Met kip, lombok en sjalot uit Maleisie
4 porties - 30 minuten
Gevogelte - 34533 - Rendang
Met sukadelappen, knoflook en palmsuiker uit Nederland
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - stokpopje1 - Rendang Samosir
Met rundvlees, santen en lombok uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Vlees - 34533 - Mild sumatraans Rundvleesgerecht
Met rundvlees, boemboe voor rendang vlees, sperziebonen uit Indonesie
4 porties - 4 uur
Rijstgerechten - act_25
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Rendang
- Allergieen informatie