AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Rendang

Ingrediënten

Bereidingswijze

Rendang recept Van het Hachee-vlees, bouillon trekken. Ui en knoflook schoonmaken en in grove blokken hakken. In de keukenmachine: Ui, knoflook, trassi, kemirie-noten, kerriepoeder en sambal-manis tot een papje malen. Vlees licht bakken in een eetlepel olie (is immers al gaar door het bouillontrekken) en voeg het papje (boemboe) toe. Vervolgens het zout, de laos, de sereh, de salamblaadjes en een scheutje citroensap. Voorkom aanbranden door enige lepels bouillon (kippenbouillonblokje) toe te voegen. Maak van de santen een glas dunne kokosmelk en over het vlees schenken. Laat alles zachtjes inkoken tot het vlees nagenoeg drooggebakken is. Liefhebber van kokos ? Voeg kokosmelk uit b.v. een blikje toe.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit rendang recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /