Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Hapjespan

Bereidingswijze

  1. Maak de ’s schoon en snijd ze in dobbelsteentjes.
  2. Schil de en snijd ze fijn.
    Klop de op samen met wat en .
    Zet een hapjespan op het vuur, doe er 3 eetlepels in en voeg onmiddellijk de gesnipperde uit toe (voorkomt dat ze bruin worden).
  3. Laat de ui glazig worden en voeg er dan de aan toe.
  4. Ongeveer 4 minuten op laag vuur laten garen.
  5. Voeg het ei toe en laat deze op een zacht vuur langzaam stollen zodat een luchtige, net geen vloeibare massa ontstaat.
  6. Voeg er vier eetlepels  aan toe.
  7. Goed mengen.
    Rooster tegelijkertijd de sneetjes brood goudgeel.
  8. Voeg het restant van de en de bijeen en meng het tot een homogeen mengsel.
  9. Meng dit door de .
    Spreid de ruccola uit over de randen van een serveerschaal.
  10. Schep in het midden het roerei en snipper er de bieslook overheen.
    Warm serveren met het geroosterde brood.
    Heerlijk als lunchgerecht.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bruin brood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bruin brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in bruin brood
  • bruin brood kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • bruin brood kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in mascarpone
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in bruin brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mascarpone is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in bruin brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
310 kcal
15%1240 kcal
Vetten
19 g.
28%76 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
7 g.
2%28 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Roerei met paprika, mascarpone en rucola
  • Home
  • Recept
  • Lunchgerechten
  • Roerei met paprika, mascarpone en rucola