Recepten met Zure room
Crème fraîche is de Franse benaming voor verse room. Het is een dikke room met een fris zure smaak. De room is aangezuurd met minimaal 35% melkvet, gemaakt van koemelk of geitenmelk. Voor het aanzuren worden melkzuur bacteriën gebruikt. Dan laat men de room ongeveer 12 uur bij een temperatuur van 20% rusten. Voor bereidi...Nog veel meer weten over Crème fraîche klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met zure room toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Zure room
-
Recept
Entrecote met een bospaddestoelensaus430m
-
Recept
Advocaat ijstaart44u
-
Recept
Ragout van everzwijn450m
-
Recept
Gevulde courgettebloemen420m
-
Recept
Pastapijpjes met zalm, broccoli en dragon430m
-
Recept
Varkenshaasstukjes met mosterdsaus445m
-
Recept
Een vegetarische ovenschotel435m
-
Recept
Koekjes caramellini410m
-
Recept
Venkelsoep met Hollandse garnalen425m
-
Recept
St. Jakobsschelpen met safraansaus415m
-
Recept
Tongrolletjes met kreeftenmousse en asperges430m
-
Recept
Wildzwijnrollade41u45m
-
Recept
Wildzwijn stoofpotje met knolselderijpuree42u45m
-
Recept
Biscuittaart met frambozenvulling445m
-
Recept
Struisvogelrollades445m
-
Recept
Krokante ravioli met hazenrug en eekhoorntjesbrood41u
-
Recept
Lombo do Cordeiro a Carvoeiro41u
-
Recept
Zwitserse Uientaart41u45m
-
Recept
Rillette van sardines445m
-
Recept
Nawabi kheema pilau (gekruid lamsgehakt)41u
-
Recept
Gesmoorde knolselderij met prei, ham en kaas430m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Zure room. Dit zijn zowel recepten waarbij Zure room gebruikt wordt en waar Zure room het hoofdingrediënt is.