Recepten met Zure room
Crème fraîche is de Franse benaming voor verse room. Het is een dikke room met een fris zure smaak. De room is aangezuurd met minimaal 35% melkvet, gemaakt van koemelk of geitenmelk. Voor het aanzuren worden melkzuur bacteriën gebruikt. Dan laat men de room ongeveer 12 uur bij een temperatuur van 20% rusten. Voor bereidi...Nog veel meer weten over Crème fraîche klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met zure room toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Zure room
-
Recept
Tortillini in romige preisaus425m
-
Recept
Gewokte krielaardappeltjes met rundvlees en paprika420m
-
Recept
Patélolly's415m
-
Recept
Quiche met broccoli en zalm41u
-
Recept
Chocoladedrank415m
-
Recept
Kipfilets met kwark en kiwi415m
-
Recept
Steak met peperroomsaus415m
-
Recept
Asperges met rode mul en wittewijnsaus440m
-
Recept
Atlantische zalm met pasta en ragout van broccoli435m
-
Recept
Krokante sandwich met peer en gandaham415m
-
Recept
Pastasaus met doperwten en room420m
-
Recept
Gevulde varkenshaasrolletjes430m
-
Recept
Miniquiches met katenspek en rozijntjes415m
-
Recept
Sliptong in een jasje van serranoham445m
-
Recept
Hartige soepgroentetaart430m
-
Recept
Cocktail Monica415m
-
Recept
Eendeborst met kwartels en rundersteaks41u30m
-
Recept
Gevulde kalfsrolletjes430m
-
Recept
Zoete stamppot440m
-
Recept
Schwarzwalder-room425m
-
Recept
Surinaamse maizenakoekjes410m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Zure room. Dit zijn zowel recepten waarbij Zure room gebruikt wordt en waar Zure room het hoofdingrediënt is.