Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven
  • Zeef

Bereidingswijze

  1. Verdeel de in kleine roosjes en snijd de stelen in kleine blokjes.
  2. Kook de pasta gedurende 10 minuten in kokend water met wat en een beetje olie Voeg er dan de aan toe en laat het geheel nog 2 minuten koken.
  3. Haal intussen de vel van de , snijd de vis in blokjes van ca. 2 1/2 cm.
  4. en verwijder de graten.
  5. Doe de vis in een grote pan met een beetje , de wijn of vermout en zoveel water dat het bedekt is.
  6. Breng het langzaam aan de kook en laat de 3 minuten pocheren.
  7. Schep de vis met een schuimspaan over in een schaal en houd hem warm in de oven.
  8. Pluk de blaadjes van 4 dragontakjes, snijd ze fijn en vermeng ze met de kwark en de half .
  9. Roer ook het visvocht erdoor en verwarm de saus.
  10. Giet de pasta en de af in een zeef.
  11. Houd enkele broccoliroosjes apart voor de garnering.
  12. Schep de pasta en de door de dragonsaus.
  13. Roer ook het er door en breng het geheel op smaak met en .
  14. Verwarm de pasta nog 2 à 3 minuten.
  15. Neem de uit de oven.
  16. Schep de pasta op voorverwarmde borden en schik de erop.
  17. Garneer met broccoliroosjes, takjes en .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • magere kwark kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in magere kwark en room
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • magere kwark en room is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
141 kcal
7%564 kcal
Vetten
3 g.
5%12 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
4 g.
1%16 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pastapijpjes met zalm, broccoli en dragon