Recepten met Zure room
Crème fraîche is de Franse benaming voor verse room. Het is een dikke room met een fris zure smaak. De room is aangezuurd met minimaal 35% melkvet, gemaakt van koemelk of geitenmelk. Voor het aanzuren worden melkzuur bacteriën gebruikt. Dan laat men de room ongeveer 12 uur bij een temperatuur van 20% rusten. Voor bereidi...Nog veel meer weten over Crème fraîche klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met zure room toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Zure room
-
Recept
Lettervla410m
-
Recept
Panna Cotta roomijs met chocoladesoep en frambozensiroop42u
-
Recept
Soepje van fazant met witloof en garnaaltjes41u10m
-
Recept
Tournedos met paddestoelen425m
-
Recept
Soep met garnaalstaarten41u30m
-
Recept
Kalfsgebraad op zijn Scharlaekse wijze41u
-
Recept
Kip met witloof en portosaus41u
-
Recept
Kersengebakjes met room440m
-
Recept
Cappuccino- tiramisu440m
-
Recept
Wildpaté even anders430m
-
Recept
Hazenrugfilet met pepersaus430m
-
Recept
Couscous met kip en room430m
-
Recept
Meloen met mousse van ham423u
-
Recept
Pikante steaks41u10m
-
Recept
Kreeft á la grandmère415m
-
Recept
Dadelspread410m
-
Recept
Fazant in rode wijnsaus met ganzelever423u
-
Recept
Hartige prei-kaas schotel420m
-
Recept
Aspergebouillon met gevulde wontons430m
-
Recept
Hazelnootpastabeignets met likeur41u
-
Recept
Asperges anders415m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Zure room. Dit zijn zowel recepten waarbij Zure room gebruikt wordt en waar Zure room het hoofdingrediënt is.