Ingrediënten

+ -
print

Garneerchocolade:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Keukenmachine
  • Spuitzak

Bereidingswijze

  1. Maal in de keukenmachine de bokkenpootjes fijn en meng de 2 eetlepels er doorheen.
  2. Verdeel het mengsel over de bodem van de springvorm en druk aan met de bolle kant van een lepel.
  3. Klop in een kom 300 milliliter stijf met 5 lepels en meng al kloppend 300 milliliter er doorheen.
  4. Verdeel het mengsel over de taartbodem en strijk de bovenkant glad.
  5. Laat de taart in de diepvriezer in ca. 2 uur stevig worden.
  6. Klop de rest van de met 1 lepel stijf en doe de room over in een spuitzak.
  7. Spuit langs de rand enkele toefjes .
  8. Doe in het midden van de taart de overgebleven 100 milliliter en plaats de taart nog 2 uur in de vriezer.
  9. Garneer eventueel met paaseitjes of andere chocola afhankelijk van de tijd van het jaar.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in advocaat
  • slagroom is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Advocaat ijstaart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Hallo derk in de werkwijze staat een foutje je schrijft schenk de overgebleven slagroom in het midden en dat moet zijn de overgebleven advokaat. groetjes henny
henny57 24 oktober 2010

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
185 kcal
9%1110 kcal
Vetten
2 g.
2%12 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
21 g.
8%126 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Advocaat ijstaart