Recepten met Zure room
Crème fraîche is de Franse benaming voor verse room. Het is een dikke room met een fris zure smaak. De room is aangezuurd met minimaal 35% melkvet, gemaakt van koemelk of geitenmelk. Voor het aanzuren worden melkzuur bacteriën gebruikt. Dan laat men de room ongeveer 12 uur bij een temperatuur van 20% rusten. Voor bereidi...Nog veel meer weten over Crème fraîche klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met zure room toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Zure room
-
Recept
Zoet-zure komkommers420m
-
Recept
Tjollo- Tjollo (Molukse) zoet-zure salade voor bijvoorbeeld Indonesische rijsttafels410m
-
Recept
Roedjak met saus (pittige vruchten)450m
-
Recept
Kapucijners met appeltjes445m
-
Recept
Atjar, zoet-zure groentesalade415m
-
Recept
Vegetarische kerrieschotel430m
-
Recept
Waldorfcocktail voor buffet41u15m
-
Recept
Hammousse425m
-
Recept
Atjar Rettich (zoet zure rettich)430m
-
Recept
Chocolade brownies425m
-
Recept
Appelperencompote met vanillekwark425m
-
Recept
Koude schotel445m
-
Recept
Zoet zure Prei430m
-
Recept
Ikan Kakap Merah Dikukus Dalam Asam Pedas (red snapper in zure saus)425m
-
Recept
Kalkun Panggang Dengan Daging Sapi Dan Hati Ajam (kalkoen met gehakt en kippenlever)43u45m
-
Recept
Gebakken vis met wortelrauwkost425m
-
Recept
Kaasfondue uit de pompoen met ham41u5m
-
Recept
Gebraad a la bobbonne41u20m
-
Recept
Jamie's mascarpone room415m
-
Recept
Gevulde kalfsoesters met pruimen440m
-
Recept
Scheldefilets met jonge groentensaus430m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Zure room. Dit zijn zowel recepten waarbij Zure room gebruikt wordt en waar Zure room het hoofdingrediënt is.