Recepten met Zure room
Crème fraîche is de Franse benaming voor verse room. Het is een dikke room met een fris zure smaak. De room is aangezuurd met minimaal 35% melkvet, gemaakt van koemelk of geitenmelk. Voor het aanzuren worden melkzuur bacteriën gebruikt. Dan laat men de room ongeveer 12 uur bij een temperatuur van 20% rusten. Voor bereidi...Nog veel meer weten over Crème fraîche klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met zure room toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Zure room
-
Recept
Roodbaars met spinazie en asperges415m
-
Recept
Bosvruchtenmousse42u
-
Recept
Eggnog415m
-
Recept
Cannelloni met gehakt:41u
-
Recept
Roomspaghetti met doperwten430m
-
Recept
Wok de witlof410m
-
Recept
Flensje met stoofperencompote, kaneelijs en een stroopje450m
-
Recept
Kip taartje440m
-
Recept
Quiche met ham, kaas en bosuitjes41u
-
Recept
Perzik-sinaasappelmousse410m
-
Recept
Indische spekkoek met ananas en room410m
-
Recept
Waterkerssoep415u
-
Recept
Penne met garnalen en pernod420m
-
Recept
Witlof(room)soep430m
-
Recept
Tagliatella met kip en courgette/ champignonroomsaus420m
-
Recept
Zeetong (stoven op oma’s manier)455m
-
Recept
Gebakken coquilles met Chinese truffelaardappel425m
-
Recept
Waterkerssoep met garnaaltjes425m
-
Recept
Pasta met broccolli en scampi's in currylookroomsaus420m
-
Recept
Chocoladepotjes met koffieroom440m
-
Recept
Spruitjes met kipfilet en kastanjechampignons430m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Zure room. Dit zijn zowel recepten waarbij Zure room gebruikt wordt en waar Zure room het hoofdingrediënt is.