Recepten met Zure room
Crème fraîche is de Franse benaming voor verse room. Het is een dikke room met een fris zure smaak. De room is aangezuurd met minimaal 35% melkvet, gemaakt van koemelk of geitenmelk. Voor het aanzuren worden melkzuur bacteriën gebruikt. Dan laat men de room ongeveer 12 uur bij een temperatuur van 20% rusten. Voor bereidi...Nog veel meer weten over Crème fraîche klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met zure room toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Zure room
-
Recept
Wortelsalade met druiven en appel510m
-
Recept
Kersenroomtaart455m
-
Recept
Zalmmedaillons met chilipepermarmelade420m
-
Recept
Spitskool uit de oven met geitenkaas420m
-
Recept
Wortelsalade met appel en rozijnen45m
-
Recept
Avocadosalade met eieren420m
-
Recept
Gestoofde runderlapjes in paprika-roomsaus42u
-
Recept
Aardappel-spruitjesschotel440m
-
Recept
Miniblini's met mierikswortelroom en gerookte forel410m
-
Recept
Lauwwarme aardappelsalade425m
-
Recept
Broodschoteltje van rozijnenbrood en appel420m
-
Recept
Nachos todos415m
-
Recept
Trio van vis415m
-
Recept
Vegetarische chili430m
-
Recept
Rijstsalade met kip en walnoten420m
-
Recept
Tortilladip uit de oven410m
-
Recept
Paprikash420m
-
Recept
Tonijnwrap met witlof420m
-
Recept
Vegetarische zomerstamppot met peren en walnoten420m
-
Recept
Knapperige peren-kruimeltaartjes430m
-
Recept
Kaki Dari Anak Domba Dengan Boemboe Halus (Lamsboutspiesen met fijne kruiden)420m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Zure room. Dit zijn zowel recepten waarbij Zure room gebruikt wordt en waar Zure room het hoofdingrediënt is.