Recepten met Zure room
Crème fraîche is de Franse benaming voor verse room. Het is een dikke room met een fris zure smaak. De room is aangezuurd met minimaal 35% melkvet, gemaakt van koemelk of geitenmelk. Voor het aanzuren worden melkzuur bacteriën gebruikt. Dan laat men de room ongeveer 12 uur bij een temperatuur van 20% rusten. Voor bereidi...Nog veel meer weten over Crème fraîche klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met zure room toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Zure room
-
Recept
Apfelstrudel41u
-
Recept
Appelwolken445m
-
Recept
Homemade Cheeseburgers Huge430m
-
Recept
Zweedse salade met bieten,haring en appel415m
-
Recept
Schotse appeltrifle voor buffet445m
-
Recept
Appel-wittewijncompôte met griesmeelmousse440m
-
Recept
Baskische crème van schapenkaas430m
-
Recept
Soep van aardappel en prei en room425m
-
Recept
Ras Malai (Panirpasteitjes in room/sinaasappelsaus)450m
-
Recept
Haring-Aardappelsalade440m
-
Recept
Pluivee Eend met pernod435m
-
Recept
Crostini met kruidenkwark430m
-
Recept
Chocoladecheesecake met roomlikeur41u20m
-
Recept
Filet americain make-over420m
-
Recept
Danish blue pasta425m
-
Recept
Oranje vis borrelhap420m
-
Recept
Ham-hapjes450m
-
Recept
Kippenlever met mosterd-roomsaus450m
-
Recept
Broccolistamppot met noten430m
-
Recept
Komkommersalade met zalm425m
-
Recept
Zalmpakketjes met verse kruiden uit de oven440m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Zure room. Dit zijn zowel recepten waarbij Zure room gebruikt wordt en waar Zure room het hoofdingrediënt is.