Recepten met Zure room
Crème fraîche is de Franse benaming voor verse room. Het is een dikke room met een fris zure smaak. De room is aangezuurd met minimaal 35% melkvet, gemaakt van koemelk of geitenmelk. Voor het aanzuren worden melkzuur bacteriën gebruikt. Dan laat men de room ongeveer 12 uur bij een temperatuur van 20% rusten. Voor bereidi...Nog veel meer weten over Crème fraîche klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met zure room toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Zure room
-
Recept
Mosterd dip410m
-
Recept
Kipnuggets met paprikadip430m
-
Recept
Slanke aardappelsalade41u
-
Recept
Garnalenwraps440m
-
Recept
Makkelijke en lichte erwtensoep45m
-
Recept
Shoarmabroodjes met gehakt en zure room420m
-
Recept
Zoete aardappelfrieten met blue-cheesedip41u
-
Recept
Gevulde venkel415m
-
Recept
Dilledressing410m
-
Recept
Knolselderij-appelpuree450m
-
Recept
Zebraroomtoetjes42u
-
Recept
Pepparrotscrème415m
-
Recept
Zebraroomtoetjes met pecannoten41u30m
-
Recept
Rundvlees in bier en bouillon met zure roomsaus420m
-
Recept
Zure haringsalade430m
-
Recept
Weense spritsen440m
-
Recept
Pittige tomatensalade415m
-
Recept
Haringsalade430m
-
Recept
Rujak petis (salade van fruit en petis)445m
-
Recept
Romige Appeltaart41u10m
-
Recept
Aardappel/appelspiesjes met spek445m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Zure room. Dit zijn zowel recepten waarbij Zure room gebruikt wordt en waar Zure room het hoofdingrediënt is.