Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Deegroller
  • Keukenpapier

Bereidingswijze

  1. Bestrijk een taartplateau met een beetje en zet er een ring van een springvorm op (doorsnede 26 cm).
    Smelt de op laag vuur.
  2. Vul de diepvrieszak met de lange , sluit de zak af en maal de lange fijn met een deegroller.
  3. Meng de koekkruimels met de gesmolten .
    Vorm van de koekkruimels een bodem in de taartring en druk de kruimels goed aan.
  4. Zet minimaal 45 minuten in de koelkast.
    Week de blaadjes in koud water.
  5. Roer de , de , de geraspte en het door elkaar.
  6. Roer beetje bij beetje de erdoorheen.
  7. Knijp de blaadjes uit, los ze op laag vuur op en roer er lepel voor lepel 6 eetlepels van het karnemelkmengsel erdoorheen.
  8. Roer het gelatinemengsel vervolgens door de rest van het karnemelkmengsel.
  9. Zet circa 25 minuten in de koelkast tot het begint te geleren.
    Was de en verwijder de kroontjes.
  10. Snijd de in dunne plakjes en leg ze op keukenpapier.
    Roer de karnemelkcrème door zodra hij begint te geleren.
    Bestrijk de taartbodem met circa 1/3 van de karnemelkcrème en verdeel er 1/3 van de overheen.
  11. Halveer de overige crème.
    Strijk een helft over de taart en verdeel opnieuw 1/3 van de eroverheen.
  12. Bestrijk met de overige crème en beleg met de overige .
    Zet minimaal een nacht in de koelkast.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • suiker en aardbeien past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter en roomkaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en karnemelk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter, roomkaas, karnemelk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in gelatine en suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • gelatine is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
383 kcal
19%6128 kcal
Vetten
12 g.
17%192 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
4 g.
1%64 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
7 g.
8%112 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Karnemelktaart met aardbeien