Ham-hapjes
- Herkomst Nederland
- Categorie Hapjes
- Bereiden
- Kookboek van annawill
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- , en heel fijn snijden.
- Blikham in kleine blokjes snijden.
- Gelatineblaatjes weken en daarna au bain marie verwarmen.
- Als de gelantine gesmolten is de erdoor roeren en vervolgens de en de zure .
- Dan de , en de er door doen.
- Op smaak brengen met en .
- In plaats van kan je ook aromat (gele ) gebruiken.
- De plakken iets over elkaar heen op huishoudfolie leggen.
- Het mengsel in het midden van de plakken scheppen.
- Vervolgens oprollen, de folie er stevig omheen rollen en ongeveer een uur in de koelkast laten op stijven.
- Daarna in plakjes snijden.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in mayonaise
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in mayonaise
- mayonaise kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room
- mayonaise kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in augurk
- mayonaise kan sporen bevatten van lactose en Allergie in room
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in gelatine en mosterd
- Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise
- gelatine is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 169 kcal | 8% | 676 kcal |
Vetten | 4 g. | 6% | 16 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 23 g. | 8% | 92 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |