Recepten met Kersen
Prunus dulcis en Prunus aviumDe kers is een populaire fruitsoort. Het is een klein roodkleurige vrucht met een pit in het midden. Technisch gezien is het een steenvrucht. Er bestaan zoete en zure kersenrassen. De zoete rassen noemt men meestal kersen en de zure rassen morellen of zure kersen. In België noemt men de zure kerssoort ook wel “kriek”. De ...
Nog veel meer weten over Kersen klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met kersen toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Kersen
-
Recept
Tiramisu met ontbijtkoek410m
-
Recept
Bladerdeeggebakje met chocolademousse420m
-
Recept
Schumis toetje415m
-
Recept
Kers-karamelcake450m
-
Recept
Rood fruit met merinques41u15m
-
Recept
Kersen-Yoghurttaartjes415m
-
Recept
Schwarzwalderroompuntjes435m
-
Recept
Kersendessert met noten440m
-
Recept
Vanillepudding met kersenpuree445m
-
Recept
Chocolade-kersentaart455m
-
Recept
Kersen-chocolade crèmetaart445m
-
Recept
Kersenchocoladedessert420m
-
Recept
Kersengebakjes met room voor buffet440m
-
Recept
Schwarzwälder kirsch toetje voor buffet420m
-
Recept
Cheesecake41u5m
-
Recept
Kipkerrie-kersentaart455m
-
Recept
Chocolade-kersenmousse430m
-
Recept
Clafoutis Limousin (kersengebak)445m
-
Recept
Kersentiramisu425m
-
Recept
Rib-eye met kersensaus445m
-
Recept
Monchou kersentaart41u
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Kersen. Dit zijn zowel recepten waarbij Kersen gebruikt wordt en waar Kersen het hoofdingrediënt is.