Cheesecake

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Keukenmachine
  • Bakvorm
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 170°C.
  2. Maal de en koekjes in een keukenmachine fijn.
  3. Voeg de toe en laat de machine kort draaien tot het goed gemengd is.
  4. Haal het deeg uit de machine en druk uit tot een vlakke bodem in de ingevette bakvorm.
  5. Bak de taartbodem 12 minuten voor in de voorverwarmde oven.
  6. Neem uit de oven en verlaag de temperatuur dan naar 150°C.
    Meng in een keukenmachine de met de , crème fraîche, , citroenrasp- en .
  7. Klop alles tot een glad beslag en schenk dit op de bodem.
  8. Plaats de taart terug in de oven en bak in 40 minuten goudbruin en gaar.
  9. Ontpit ondertussen de en vang vrijkomend in een kom apart op.
  10. Laat de taart een uurtje afkoelen op kamertemperatuur.

    Bereidingswijze:
    Leg de kersen op de taart.
  11. Week de gelatineblaadjes in ruim koud water.
  12. Breng in een steelpan het bessensap en opgevangen kersensap met de aan de kook.
  13. Neem van het vuur en los de uitgeknepen gelatineblaadjes erin op.
  14. Laat iets afkoelen.
  15. Schenk de gelei als het net wat dikker begint te worden over de en zet de taart in de koeling tot hij helemaal is afgekoeld.
25
25
25

Variaties op Cheesecake

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Cheesecake
VariatieAantalGang
Cheesecake5Taart en gebak
American Cheesecake2Taart en gebak
New York cheesecake2Taart en gebak

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • biscuits is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • suiker en vanillesuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter en roomkaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in cruesli
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter en roomkaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en gelatine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • gelatine is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
825 kcal
41%3300 kcal
Vetten
60 g.
86%240 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
45 g.
17%180 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
41 g.
46%164 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Cheesecake