Recepten met Kersen
Prunus dulcis en Prunus aviumDe kers is een populaire fruitsoort. Het is een klein roodkleurige vrucht met een pit in het midden. Technisch gezien is het een steenvrucht. Er bestaan zoete en zure kersenrassen. De zoete rassen noemt men meestal kersen en de zure rassen morellen of zure kersen. In België noemt men de zure kerssoort ook wel “kriek”. De ...
Nog veel meer weten over Kersen klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met kersen toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Kersen
-
Recept
Chocoladekersencake435m
-
Recept
Kersensaus425m
-
Recept
Feesttaart met vruchten440m
-
Recept
Kersenkruimelkoek41u45m
-
Recept
Kersengebak met crème fraiche41u
-
Recept
Kersentaart met amandelroom41u30m
-
Recept
Kersenijs430m
-
Recept
Kersen in chocolade430m
-
Recept
Kersentaart435m
-
Recept
Supercherry sundae415m
-
Recept
Cerises Jubilees410m
-
Recept
Kersensoep met sneeuwvlokjes430m
-
Recept
Zachte broodjes met kaneelkersen430m
-
Recept
Kersenkwarkschotel met kokos41u
-
Recept
Verrine met ananas en kersen41u
-
Recept
Romige kersenkruimeltaart41u50m
-
Recept
Gesloten kersentaart445m
-
Recept
Schwarzwalder kersengebakjes42u30m
-
Recept
Amandelpudding met kersen440m
-
Recept
Chocoladekersentaart41u30m
-
Recept
Punchkersen met vanillesaus430m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Kersen. Dit zijn zowel recepten waarbij Kersen gebruikt wordt en waar Kersen het hoofdingrediënt is.