Recepten met Kersen
Prunus dulcis en Prunus aviumDe kers is een populaire fruitsoort. Het is een klein roodkleurige vrucht met een pit in het midden. Technisch gezien is het een steenvrucht. Er bestaan zoete en zure kersenrassen. De zoete rassen noemt men meestal kersen en de zure rassen morellen of zure kersen. In België noemt men de zure kerssoort ook wel “kriek”. De ...
Nog veel meer weten over Kersen klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met kersen toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Kersen
-
Recept
Kersenmuffins voor de brunch420m
-
Recept
Vanille-griesmeelpap met rumkersen430m
-
Recept
Ovenschotel kip440m
-
Recept
Kip Kerrie Kersentaart430m
-
Recept
Kersentoetje415m
-
Recept
Siroopkersen45m
-
Recept
Kersenlimonade415m
-
Recept
Kersenconfituur410m
-
Recept
Diplomatenpudding430m
-
Recept
Stracciatella panna cotta met kersen41u
-
Recept
Sabayon van kriekbier en kaneelijs420m
-
Recept
Schwarzwälder Kirschtorte42u
-
Recept
Zomertaart met gemengd fruit415m
-
Recept
Clafoutis445m
-
Recept
Zomerblij45m
-
Recept
Monchou taart4,730m
-
Recept
Vruchten cake455m
-
Recept
Varkensoesters met ananas425m
-
Recept
Banana Split415m
-
Recept
Kip onder een hoedje440m
-
Recept
Fruity Cheese (dessert)430m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Kersen. Dit zijn zowel recepten waarbij Kersen gebruikt wordt en waar Kersen het hoofdingrediënt is.