Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/admin/domains/mijnreceptenboek.nl/public_html/recept/recept.php on line 17

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/admin/domains/mijnreceptenboek.nl/public_html/recept/recept.php on line 28
Kers-karamelcake

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

Bereidingswijze

  1. Klop de met 50 gram en de citroenaroma schuimig.
  2. Doe de er één voor één door en klop het stevig door.
  3. De gezeefde en het door elkaar mengen en door het deeg roeren.
  4. Een bakblik bedekken met bakpapier, het beslag erin doen en glad strijken.
  5. De goed uitgelekte (enkele bewaren voor garnering) erover verdelen.
  6. De mengen met 100 gram en over de strooien.
  7. De cake bakken op 180 graden C.
  8. in het midden van een voorverwarmde oven, ca. 35- 40 minuten.
  9. De cake uit de oven halen en af laten koelen in het bakblik.
  10. De verwarmen en hiermee de cake bestrijken.
  11. Met en decoreren.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Kers-karamelcake heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Mag ik vragen waar de karamelsiroop in het recept thuishoort? alvast bedankt!
Betsie 17 februari 2014

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
256 kcal
12%3072 kcal
Vetten
15 g.
21%180 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
25 g.
9%300 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
12 g.
13%144 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kers-karamelcake
Inhoud
  1. Kers-karamelcake
    1. Ingrediënten
      1. Keukenspullen
    2. Bereidingswijze
    3. Ook lekker om te maken
      1. Voedselallergie informatie
    4. Reacties op dit recept (1)
    5. Voedingswaardetabel
      1. Voedingswaardegrafiek