Recepten met Kersen
Prunus dulcis en Prunus aviumDe kers is een populaire fruitsoort. Het is een klein roodkleurige vrucht met een pit in het midden. Technisch gezien is het een steenvrucht. Er bestaan zoete en zure kersenrassen. De zoete rassen noemt men meestal kersen en de zure rassen morellen of zure kersen. In België noemt men de zure kerssoort ook wel “kriek”. De ...
Nog veel meer weten over Kersen klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met kersen toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Kersen
-
Recept
Gebakken banaan met kersensaus420m
-
Recept
Knapperig kersengebak41u
-
Recept
Kersenjam41u
-
Recept
Noorse chocotaart440m
-
Recept
Kersenflappen520m
-
Recept
Vanillekwarktaart met kersenjam430m
-
Recept
Marsala kersen420m
-
Recept
Choco cookies425m
-
Recept
Varkenshaas met kersensaus435m
-
Recept
Zwarte cupcakes455m
-
Recept
Monchoutaart42u
-
Recept
Smoothie kers, peer, munt45m
-
Recept
Schwarzwalder truffeltaart415m
-
Recept
Bramen-kersencrumble430m
-
Recept
Kersengebak met chocolade440m
-
Recept
Kersentaartjes410m
-
Recept
Monchoutaart425m
-
Recept
Yoghurt-kersenmuffins425m
-
Recept
Kers-meloenspiesjes voor buffet420m
-
Recept
Kersencompote met pudding430m
-
Recept
Karnemelkpudding met kersensiroop425m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Kersen. Dit zijn zowel recepten waarbij Kersen gebruikt wordt en waar Kersen het hoofdingrediënt is.