Allergie informatie: Carpaccio met veldsla en sjalotjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 30 gram veldsla
- 1 eetlepel mosterd
- 2 eetlepels balsamico-azijn
- 5 eetlepels olijfolie
- 300 gram carpaccio
- 2 sjalotjes
- zout
- 4 eetlepels geraspte belegen kaas
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Koud
- Carpaccio met veldsla en sjalotjes
- Allergieen informatie