Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Carpaccio met veldsla en sjalotjes recept
Carpaccio met veldsla en sjalotjes recept

Carpaccio met veldsla en sjalotjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwijder de worteltjes van de veldsla en snijd het kleiner. Meng de mosterd met azijn en olijfolie tot een dressing. Verdeel de carpaccio over 4 bordjes en bestrooi het met zout. Pel de sjalotjes, snijd ze in dunne ringetjes en verdeel het over de carpaccio. Leg in het midden een bergje veldsla en bestrooi het gerecht met de kaas. Lepel de dressing over het gerecht.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit carpaccio met veldsla en sjalotjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven