Allergie informatie: Limburgse vlaai, basisrecept
Terug naar het receptIngrediënten
- voor het deeg:
- snufje zout
- 300 gram patentbloem type 45, gezeefd
- 30 gram verse gist
- 40 gram boter
- 2 eidooiers
- 75 gram witte basterdsuiker
- 1,5 deciliter melk
- voor de vulling:
- zie mijn recepten
- voor de afwerking:
- 1 ei
- 2 centiliter melk
Meer Recepten
- Basisrecept van asperges
Met witte asperges, groene asperges en water uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Groentegerechten - tobkok - Zuurvlees
Met runderbraadvlees, laurierblad, kruidnagel uit Duitsland
6 porties - 18 uur
Vlees - schlosser - Limburgse sperzieboontjes
Met sperziebonen, uien en azijn uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Groentegerechten - azuro - Rauwe sambal (basisrecept)
Met trassi, sambal oelek en zout uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Sambals - sacha - Limburgse bonensalade
Met sperziebonen, ui en azijn uit Nederland
4 porties - 2 uur en 30 minuten
Groentegerechten - azuro
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Limburgse vlaai, basisrecept
- Allergieen informatie