Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Basisrecept van asperges recept
Basisrecept van asperges recept

Basisrecept van asperges


Ingrediënten


Bereidingswijze


Witte asperges worden van kop af geschilt. Bij groene asperges alleen het onderste gedeelte afgeschild. Zowel bij witte als groene wordt er ca. 1,5 cm van de onderkant afgesneden. Let er op dat de asperges niet te zacht worden gekookt. Witte asperges worden met water opgezet en aan de kook gebracht en na 15 min. van het vuur af in het water laten staan. Groene asperges worden op dezelfde manier gekookt alleen in 7 min. Asperge kookvocht wordt ook vaak gebruikt in recepten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit basisrecept van asperges recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven