Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rauwe sambal (basisrecept) recept
Rauwe sambal (basisrecept) recept

Rauwe sambal (basisrecept)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Wijf de kruiden fijn en vermeng het met het hoofdbestanddeel. Maak ook eens de volgende sambals: Sambal Bawang - Basisrecept met gebakken of rauwe uien. Sambal Ketimun Petis - Basisrecept met iets suiker, Petis en stukjes komkommer. Sambal Kerimie - Basisrecept met Lombok Rawit en 3 geroosterde Kerimies. Sambal Katjang - Basisrecept met geroosterde pinda's en 2 eetlepels suiker. Sambal Tomaat - Basisrecept met tomaat. Sambal Djeruk Nipis - Basisrecept zonder Asem maar met Djeruk Nipissap. Sambal Manga Muda - Basisrecept met geraspte jonge manga. Sambal Manis - Basisrecept met Javaanse suiker.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit rauwe sambal (basisrecept) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven