Allergie informatie: Warme abrikozenkrentenbol voor high tea
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 eetlepels roomboter, op kamertemperatuur
- 4 krentenbollen
- 125 gram abrikozenjam
- 3 eieren
- 0,25 theelepel gemalen kaneel
- 300 milliliter melk
- 2 eetlepels poedersuiker
Meer Recepten
- Warme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Warme abrikozenkrentenbol voor high tea
- Allergieen informatie