Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Warme abrikozenkrentenbol voor high tea recept
Warme abrikozenkrentenbol voor high tea recept

Warme abrikozenkrentenbol voor high tea


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180 graden. Beboter een taartvorm (doorsnede 22 cm). Snijd de krentenbollen doormidden en besmeer de helften met boter en royaal met de jam, leg ze dakpansgewijs in de vorm zodat de bodem bedekt is.
Klop met een garde de eieren met de kaneel los en voeg de melk toe. Schenk het eimengsel over de krentenbollen. Plaats de schaal in het midden van de oven en bak in 30 minuten goudbruin en gaar,
Laat de vorm iets afkoelen, maak de krentenbollen aan de zijkanten los en schep ze met een spatel of taartschep over op een groot bord.
Strooi met een theezeefje de poedersuiker erover.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit warme abrikozenkrentenbol voor high tea recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven