Allergie informatie: Gevulde parelhoenfilet in filodeeg
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 parelhoenfilets (of kalkoen-kipfilet)
- zout
- peper
- 4-5 eetlepels verse kruiden (bieslook,peterselie en dragon)
- 150 gram verse roomkaas
- 4-8 plakken dunne rauwe ham
- 8 vellen filodeeg
- ca. 30 gram gesmolten boter
- 1 eidooier, losgeklopt
- 1 eetlepel sesamzaadjes
Meer Recepten
- Gevulde kipfilet met zongedroogde tomaatjes
Met kipfilet, zongedroogde tomaatjes en olijfolie uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - lucyvader - Gevulde pitabroodjes
Met pitabroodjes, tomatenketchup en tonijn uit Turkije
4 porties - 40 minuten
Broodgerechten - tobkok - Gevulde kipfilet met tomatentapenade en katenspek
Met kipfilet, tomatentapenade en katenspek uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Gevogelte - lucyvader - Gevulde Turkse groenten
Met aubergines, tomaten, ui uit Turkije
4 porties - 55 minuten
Groentegerechten - robancona - Oosterse koolrolletjes met gevulde varkenshaasjes
Met varkenshaas, chinese kool en oystersauce uit Nederland
4 porties - 4 uur
Vlees - azuro
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Kerst
- Gevulde parelhoenfilet in filodeeg
- Allergieen informatie