Allergie informatie: Gevulde parelhoenfilet in filodeeg
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 parelhoenfilets (of kalkoen-kipfilet)
 - zout
 - peper
 - 4-5 eetlepels verse kruiden (bieslook,peterselie en dragon)
 - 150 gram verse roomkaas
 - 4-8 plakken dunne rauwe ham
 - 8 vellen filodeeg
 - ca. 30 gram gesmolten boter
 - 1 eidooier, losgeklopt
 - 1 eetlepel sesamzaadjes
 
Meer Recepten
Gevulde kipfilet met zongedroogde tomaatjes
Met kipfilet, zongedroogde tomaatjes en olijfolie uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - lucyvader
Gevulde pitabroodjes
Met pitabroodjes, tomatenketchup en tonijn uit Turkije
4 porties - 40 minuten
Broodgerechten - tobkok
Gevulde kipfilet met tomatentapenade en katenspek
Met kipfilet, tomatentapenade en katenspek uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Gevogelte - lucyvader
Gevulde Turkse groenten
Met aubergines, tomaten, ui uit Turkije
4 porties - 55 minuten
Groentegerechten - robancona
Oosterse koolrolletjes  met gevulde varkenshaasjes
Met varkenshaas, chinese kool en oystersauce uit Nederland
4 porties - 4 uur
Vlees - azuro
- Home
 - Recept
 - Speciale gelegenheden
 - Kerst
 - Gevulde parelhoenfilet in filodeeg
 - Allergieen informatie
 



