Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde parelhoenfilet in filodeeg recept
Gevulde parelhoenfilet in filodeeg recept

Gevulde parelhoenfilet in filodeeg


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de filets in de lengte in en klap ze open. Bestrooi de filets met zout en peper, meng de kruiden met de roomkaas en strijk dit mengsel over de filets. Vouw ze weer dicht en rol om elke gevulde filet 1-2 plakken ham (afhankelijk van de grootte). Bestrijk 8 vellen filodeeg met de gesmolten boter. Leg steeds 2 vellen deeg over elkaar heen en leg hierop de gevulde filets. Vouw het deeg om de filet, vouw de zijkanten naar binnen en plak de randen vast met de eidooier. Leg de pakketjes op de bakplaat met de naad naar beneden, bestrijk ze dun met gesmolten boter en bestrooi ze met sesamzaad. Bak de pakketjes 30 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden C. tot de filets gaar zijn.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gevulde parelhoenfilet in filodeeg recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven