Allergie informatie: Walnoot-peterselie-vinaigrette
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 eetlepels walnootolie
- 3 eetlepels rode wijnazijn
- 3 eetlepels ciderazijn
- 1,5 ongezoet rode druivensap
- 1 teentje knoflook, geperst
- 1 theelepel Franse of dyonmosterd
- 1 sufje fijne kristalsuiker
- 2 eetlepels verse gehakte peterselie
- zeezout en versgemalen zwarte peper
Meer Recepten
- Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Rosti-rondjes
Met aardappels, knoflook en peterselie uit Oostenrijk
2 porties - 15 minuten
Budget - budget_inge - Warme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk - Kipfilet met tomaten-uiensaus
Met kipfilet, olijfolie en ui uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - lucyvader - Spaghetti met knoflook en nootjes
Met spaghetti, walnoten en knoflook uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vegetarisch - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Walnoot-peterselie-vinaigrette
- Allergieen informatie