Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Walnoot-peterselie-vinaigrette recept
Walnoot-peterselie-vinaigrette recept

Walnoot-peterselie-vinaigrette


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de walnotenolie, rode wijn- en ciderazijn, het druivensap. de knoflook, mosterd, suiker en fijngehakte peterselie in en kommetje. Voeg zout en peper toe. Of schud alle ingrediŽnten in een afgesloten schone glazen pot met schroefdeksel goed door elkaar. Breng op smaak en serveer meteen of bewaar maximaal 3 dagen in de koelkast in een glazen pot met schroefdeksel. Schud goed door elkaar voor het serveren. serveer bij salade van gemengde bonen of tuingroenten, of bij geookte sperziebonen of asperges

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit walnoot-peterselie-vinaigrette recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven