Allergie informatie: Saté Marinade
Terug naar het receptIngrediënten
- 3 stuks fijngesneden rode sjalotten
- 2 teentjes fijngesneden knoflook
- 3 eetlepels ketjap manis
- 2 theelepels sambal trassi
- 1 theelepel ketoembar
- 0,5 theelepel djinten
- 0,5 theelepel laos
- 1 theelepel djahe
- 1 theelepel citroensap
- 1 theelepel suiker
- 1 theelepel zout
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Saté Komoh (runderspiesjes in kokossaus)
Met rundvlees, santen en sjalotjes uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Bijgerechten - jaccor - Oosterse koolrolletjes met gevulde varkenshaasjes
Met varkenshaas, chinese kool en oystersauce uit Nederland
4 porties - 4 uur
Vlees - azuro - Wokgroenten met runderreepjes
Met zilvervliesrijst, runderreepjes en japanse wokgroente uit Japan
4 porties - 1 uur
Roerbakgerechten - Hanni1990 - Fruit sate
Met malibu, peach tree en fruit uit Nederland
4 porties - 2 uur en 20 minuten
Hapjes - kamta2000
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Saté marinade
- Allergieen informatie