Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Saté Marinade recept
Saté Marinade recept

Saté Marinade


Ingrediënten


24

Bereidingswijze


Maak van de ingredienten met uitzondering van de ketjap in de vijzel een boemboe en fruit deze in wat olie. Haal de pan van het vuur en doe er onder goed roeren de ketjap bij. U kunt nu het vlees erdoor mengen en het geheel 1 uur laten marineren alvorens het op pennen te rijgen en te roosteren.

Allergenen Informatie

Voor dit saté marinade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Saté Marinade heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.2 / 10 in 5 recensies

  • Beste mensen. Ik heb een vriendinnetje in Z. Amerika die snakt naar een goed sateetje. Voor de sate saus kan ze nog wel wat verzinnen. maar voor een goede marinade zit ze echt klem. Er zijn daar geen ... Lees reactie
    Dick van der Zee gaf dit recept op 23 februari 2014 5 uit 5 sterren
  • Heerlijke marinade dit. Ik heb het vlees wel langer laten marineren. Voor mijn dochter heb ik neutrale "vegetarische stukjes" van AH in deze marinade gemarineerd en als saté op een stokje gebakken. Vi... Lees reactie
    M-lies gaf dit recept op 19 januari 2014 5 uit 5 sterren
  • Marineren van vlees en vis; Dit is lekkerder als je dit doet 24 uur op een koele plaats maar ongeveer 15 °C niet in de koelkast Voor het beste resultaat 48 uur weg zetten op een temperatuur van 1... Lees reactie
    Jaccor gaf dit recept op 19 februari 2013 3 uit 5 sterren
  • Geweldig recept, dank voor het delen!
    Cornelie gaf dit recept op 18 februari 2013 5 uit 5 sterren
  • Dit is echt een heeeeeeerlijk marinade! Ik heb er al veel geprobeerd maar deze is perfect voor een goed stuk vlees! Bedankt voor het delen!
    Iris gaf dit recept op 21 juni 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven