Allergie informatie: Groene peperroomsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 25 gram boter
- 25 gram bloem
- 150 milliliter melk
- 0,5 runderbouillonblokje
- 100 milliliter koksroom
- 4 centiliter whisky
- 1 klein blikje groene peperkorrels (uitlekgewicht 30 gram)
- zout
- versgemalen witte peper
Meer Recepten
- Vakantierecept
Met macaroni, tonijn en uien uit Italie
2 porties - 20 minuten
Pastagerechten - marianemmen - Tukse kebab
Met kip, aubergine en paprika uit Turkije
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - Fibrex pap (low carb) erg vezelrijk
Met fibrex, johannesbroodpitmeel en sojamelk uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Ontbijtgerechten - lowcarbdiva - Kip/groenteschotel
Met kippenpootjes, krieltjes en paprika uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Ovenschotels - c4th - Zalm met olijventapenade
Met zalmfilet, olijven en ansjovis uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Groene peperroomsaus
- Allergieen informatie