Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Fibrex pap (low carb) erg vezelrijk


Ingrediënten


Bereidingswijze


Neem 2 eetlepels Fibrex en laat ze een kwartiertje weken in wat sojamelk met een theelepeltje zoetstof en eventueel een smaakje. Breng nu 200 milliliter sojamelk met de fibrex aan de kook en laat op een heel laag pitje zachtjes pruttelen. Regelmatig roeren en wachten tot de pap begint te binden. Dat duurt een paar minuten. Roer door de achtergehouden sojamelk 1 theelepel Biobinof Johannesbroodpit meel. Goed roeren. Daarna onder voortdurend roeren toevoegen aan de pap. Wachten tot het gebonden is. Zoetstof naar smaak toevoegen. Liefhebbers kunnen tot slot een klontje boter of een scheutje slagroom toevoegen.

Serveersuggesties

Fibrex zijn vezels en het is te koop bij sommige drogisten en/of reformwinkels. Johannesbroodpitmeel is te koop bij reformwinkesl en biobin ook. Je kunt of Johannesbroodpitmeel gebruiken of Biobin. Verse Vanille is een stokje die je met een scherp mes openmaakt en de vanille eruit haalt. Verse Vanille is te vinden bij de kruiden. LET OP DEZE MAALTIJD VULT GIGANTISCH Dus niet meer dan 2 eetlepels FIBREX gebruiken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit fibrex pap (low carb) erg vezelrijk recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven