Allergie informatie: Groene peper-saus
Terug naar het receptIngrediënten
- 1/2 liter Spaanse-saus
- 1 theelepel mosterd
- 2 eetlepels groene peperkorrels op sap
- 1 eetlepel sap van de peperkorrels
- 1/2 borrelglaasje cognac
- 5 eetlepels crème fraïche
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Rosti-rondjes
Met aardappels, knoflook en peterselie uit Oostenrijk
2 porties - 15 minuten
Budget - budget_inge - Warme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Groene peper-saus
- Allergieen informatie