Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Groene peper-saus recept
Groene peper-saus recept

Groene peper-saus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak voor de groene peper-saus 1/2 liter Spaanse-saus, zonder op het laatst tomatenpuree toe te voegen. Meng de mosterd, peperkorrels, het sap van de peperkorrels en de cognac door elkaar. Roer het mengsel door de Spaanse-saus. Laat de saus 5 minuten zachtjes koken. Roer er tenslotte, van het vuur af, de crème fraïche erdoor. De saus meg nu niet meer koken. Lekker met haarwild - kalfsvlees - rundvlees.

Allergenen Informatie

Voor dit groene peper-saus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven