Allergie informatie: Sambal Kool
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram fijngesneden spitskool
- 2 stuks fijngesneden ui
- 6 tentjes fijngesneden knoflook
- 2 eetlepels sambal trassi
- 1 theelepel laos
- 1 theelepel sereh
- 2 kopjes santen
- 0,5 eetlepel citroensap
Meer Recepten
- Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Sambal Oelek
Met lombok en zou uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Sambals - michaeltoorop - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Sambal Tempe
Met tempe, ikan terie en knoflook uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - 34533 - Vlaamse soep
Met prei, aardappel en spek uit Belgie
2 porties - 30 minuten
Bijgerechten - eds
- Home
- Recept
- Sambals
- Sambal kool
- Allergieen informatie