Allergie informatie: Gebraden hertenbiefstuk
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 hertenbiefstukjes
- 1 eetlepel olie
- 2 sjalotjes of bosuitjes
- 200 gram diverse paddenstoelen
- 1 theelepel tijm
- 1 deciliter rode port (of wijn)
- 2 deciliter slagroom
- zout
- peper
- 40 gram boter
Meer Recepten
- Gebraden lamsmedaillons
Met lamsvlees, romeise sla, kerstomaatjes uit Italie
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Hertenbiefstuk met knoflookboter
Met hertenbiefstuk, knoflookboter en olijfolie uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Wild - lucyvader - Gebraden fazant uit de oven
Met fazant, rozemarijn en tijm uit Nederland
4 porties - 3 uur en 15 minuten
Wild - jaccor - Gebraden kip met oregano, knoflook en citroen
Met kip, oregano en knoflook uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Noedels met varkensbraad
Met varkensvlees, noedels en aziatische wokgroente uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Pastagerechten - keukenbakker
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wild
- Gebraden hertenbiefstuk
- Allergieen informatie