Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gebraden hertenbiefstuk recept
Gebraden hertenbiefstuk recept

Gebraden hertenbiefstuk


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de sjalotjes of bosuitjes schoon en snipper deze fijn.
Neem de hertenbiefstukjes een half uur voor bereiding uit de koelkast.
Verwarm de olie in de pan en fruit hierin de sjalotjes.
Voeg de paddenstoelen in plakjes met de tijm toe en verwarm dit.
Blus met de wijn en de room en verwarm dit 7.5 minuten.
Bestrooi de biefstukjes eerst met peper (later pas met zout).
Verwarm de boter en bak hierin de biefstuk aan beide zijden bruin.
Reken 4.5 minuten per kant.
Neem de biefstuk uit de pan en serveer deze op verwarmde borden.
Voeg de saus bij de bakboter en roer de aanbaksels los.
Schep een beetje saus op de verwarmde borden en leg hierin de biefstukjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gebraden hertenbiefstuk recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven