Allergie informatie: Tomaten-Bonengoulash
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kg (tros)tomaten
- 1 zoete ui
- 500 gram aardappels
- 600 gram mager runderpoulet
- 2 eetlepels olie
- zout en peper
- suiker
- 2 eetlepels tomatenpuree
- 1 theelepel gedroogde tijm
- 400 gram sperziebonen
- 3-4 steeltjes peterselie
Meer Recepten
- Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Kipfilet met tomaten-uiensaus
Met kipfilet, olijfolie en ui uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - lucyvader - Tomaten-groentesoep met doperwtjes
Met tomatengroentesoep, ham en doperwten uit Nederland
6 porties - 15 minuten
Soepen - bettyvandijk - Zelfgemaakte groentebouillon
Met preien, knolselderij en knoflook uit Nederland
6 porties - 45 minuten
Soepen - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Tomaten-bonengoulash
- Allergieen informatie